4H-yritys

4H-yritys on harrastus, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja ansaitsemaan rahaa vaikkapa omaa mopoa, läppäriä tai matkaa varten. 

Oman 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13–28-vuotias. Jos mieltäsi kaihertaa epäilys, ettet ole yrittäjätyyppiä, voit rauhoittua. Mitään yhtä yrittäjätyyppiä ei ole olemassa, kaikilla meistä on mahdollisuus menestyä yrittäjänä. 4H-yritys on helppo tapa ohjatusti ja turvallisesti kokeilla, onko yrittäminen sinun juttusi. Yrityksesi voi olla kestoltaan vaikka vain päivän, se voi olla kesäyritys tai se voi toimia jatkuvasti ympäri vuoden. Voit perustaa 4H-yrityksen yksin tai yhdessä kaverin kanssa. 

4H-yritys lyhyesti:

- Toimit 4H-yrittäjänä itse haluamasi ajan

- Olet 13-28-vuotias

- Olet 4H-jäsen (jäsenmaksu 35 €/lukuvuosi)

- Sinulla on oma yritysohjaaja ja saat apua 4H-yhdistyksestä

- Yrityksesi myynti on 50-7000 €/vuosi

- Voit saada 4H-yrittäjänä toimimisesta 7 opintopistettä

Saat tarvittavat tiedot ja taidot 4H-yrityksen perustamiseen yrityskurssilla. Tukenasi on myös henkilökohtainen yritysohjaaja. Lisätietoja 4H-yrityksestä voit lukea täältä. Katso myös usein kysytyt kysymykset 4H-yrittäjyydestä täältä.

Seuraava yrityskurssi järjestetään keväällä 2021. Jos kiinnostuit 4H-yrityksen perustamisesta, ota yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta, niin järjestämme sinulle henkilökohtaisen perehdytyksen 4H-yrittäjyyteen.


Muista että tekemällä oppii, me autetaan alkuun!


Nuorten yritysseteli


Porvoon kaupunki myöntää 250 euron arvoisia yritysseteleitä 4H-yrittäjille. Seteleitä on jaossa 10 kpl ja ne jaetaan hakujärjestyksessä. Nuorten yrityssetelien hakuaika on 1.2.-30.11.2020. Yritysseteliä voivat hakea 13-28-vuotiaat uudet 4H-yrittäjät toimittamalla 4H-yrityksen perustamisilmoitus, liiketoimintasuunnitelma sekä suunnitelma yrityssetelin käytöstä 4H-yhdistykseen. 

Huom! Porvoon kaupungin yrityssetelit vuodelle 2020 on jaettu.Ota yhteyttä *