Porvoon 4H-yhdistys etsii uutta toiminnanjohtajaa

3.1.2022

Porvoon seudun 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Porvoon seudun 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. Yhdistyksen toiminta-alueena on Porvoo ja Askola.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat yhdistyksen talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen, 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä. Toiminnanjohtaja toimii esihenkilönä toiminnanohjaajalle sekä nuorille kerhonohjaajille ja muille työntekijöille.

Yhdistys toteuttaa vuonna 2022 leader-rahoitteista Kyläbuusti- hanketta. Hankkeen hallinto ja hanketyöntekijän esihenkilönä toimiminen kuuluvat toiminnanjohtajan tehtäviin. Työaika hankkeelle on 50% ja työaika toiminnanjohtajan tehtäviin 50%.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa yliopisto- tai AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen. Työ alkaa tammikuun 2022 aikana tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Hakuaika päättyy 16.1. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana perjantaina 14.1. sekä hakuajan päätyttyä maanantaina 17.1. kello 15-18. Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun. Haastattelut suoritetaan etähaastatteluna teams- yhteydellä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 16.1.2022 mennessä sähköpostilla: anni.hirvonen@4h.fi


Lisätietoja:

Saara Suomäki

toiminnanjohtaja, Porvoon seudun 4H-yhdistys saara.suomaki@4h.fi

040 5037725

Anni Hirvonen

aluejohtaja, Etelä-Suomi anni.hirvonen@4h.fi

050 4418636

www.4h.fi

www.porvoo.4h.fi