Etsimme uutta toiminnanjohtajaa

8.7.2022

Porvoon seudun 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen syyskuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Porvoon seudun 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. Yhdistyksen toiminta-alueena on Porvoo ja Askola.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat yhdistyksen talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen, 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä. Yhdistys toteuttaa vuonna 2022 leader-rahoitteista Kyläbuusti- hanketta. Hankkeen hallinto ja hanketyöntekijän esihenkilönä toimiminen kuuluvat toiminnanjohtajan tehtäviin. Työaika hankkeelle on 50% ja työaika toiminnanjohtajan tehtäviin 50%.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa yliopisto- tai AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.


Hakuaika päättyy 14.8.2022. Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja:

Anni Hirvonen

aluejohtaja, Etelä-Suomi anni.hirvonen@4h.fi

050 4418636 (Parhaiten tavoitat: 9.8. kello 13-15 ja 11.8. kello 10-13)

www.4h.fi


Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 14.8.2022 mennessä sähköpostilla: anni.hirvonen@4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä