Haluatko mukaan Porvoon seudun 4H-yhdistyksen hallitukseen?

16.5.2023

Olisitko kiinnostunut olemaan osana Porvoon seudun 4H-yhdistyksen hallitusta?

Porvoon seudun 4H-yhdistys järjestää aktiivisesti erilaisia harrastekerhoja ja leirejä lapsille sekä kouluttaa ja tukee nuoria ensimmäisten työpaikkojen löytämisessä tai yrittäjyyden polulle. Etsimme myös koko ajan uudenlaisia mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, millaista kasvualustaa voimme Porvoon ja Askolan lapsille ja nuorille tarjota. Tarvitsemme nyt uusia hallitusjäseniä tukemaan toiminnanjohtajan tärkeää työtä ja kasvattamaan toimintaa entisestään. 


Mitä yhdistyksessämme tällä hetkellä tapahtuu?

Tällä hetkellä yhdistyksessämme on ajankohtaista Helppi-työpalvelu, jolla työllistämme nuoria ja tarjoamme asiakkaille helpotusta arjen pieniin koti- ja pihatöihin. Lisäksi yhdistyksessämme on tänä keväänä aloittanut monta uutta ja aktiivista 4H-yrittäjää, jotka tarjoavat erilaisia palveluita. Heitä tuemme heidän tarpeidensa mukaisesti yrittäjämatkan varrella. Järjestämme myös kesäleirejä eri puolilla Askolaa ja Porvoota kesäkuun ja heinäkuun aikana. 


Tänä vuonna starttaavaan Kyläbuusti-hankkeeseen haemme parhaillaan hanketyöntekijää. Kyläbuusti-hankkeessa pyrimme aktivoimaan toiminta-alueemme kylien nuoria suunnitelemaan ja järjestämään jonkin tapahtuman tai projektin omalla kylällään. Tämä hanke tukee yhdistyksemme ajatusta siitä, että pyrimme viemään toimintoja myös niihin paikkakuntien osiin, jossa muuta toimintaa ei kovin paljoa ole. 


Mitä hallituksen jäsenyyteen kuuluu?

Hallituspesti on tukitehtävä, jossa voit ammentaa omasta osaamisestasi ja olla taustatukena osaavalle ja aktiiviselle toiminnanjohtajallemme Emilialle. Pesti ei sido juurikaan aikaasi, iltakokouksia on muutaman kerran vuodessa, nekin yleensä etänä. Tärkeintä on kannustus, ideat sekä sydän olla mukana vaikuttamassa paikallislasten ja -nuorten elämään. Pönöttämisen sijaan kokouksissamme raikuu yleensä nauru. 


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Emiliaan porvoo@4h.fi tai 041 3185925. Myös nykyiset hallitusjäsenet kertovat mielellään kokemuksestaan - osa on ollut mukana jo monta vuotta. Uusi hallitus valitaan 23.5.2023.