Kurssit


4H järjestää kysynnän mukaan seuraavia koulutuksia
 

- Dogsitter

- Lastenhoitaja

- Pihataitaja

- Senioripalvelu

- Osaava kerhonohjaaja

- Yrityskurssi: 4H-yrityksen perustamisen aakkoset

- Ajokortti työelämään

Koulutuksen suorittaneet voivat työllistyä 4H:n kautta.
Lisätietoa koulutuksista löydät 4H-liiton sivuilta www.4h.fi

Tulevat koulutukset:

 

4H-yrityskurssi

 

Kurssilla mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa. Niistä kehitetään yritysidea ja kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys. Yrityskurssi järjestetään Askolan Nutalla (Linnankoskentie 49, Vakkola) keskiviikkona 9.5. klo 16-19.30 ja maanantaina 14.5. klo 16-19.30. Kurssi on maksuton. Lisätiedot kurssista porvoo@4h.fi tai 0405037725. Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla tai alla olevan lomakkeen kautta.

 

Dogsitter-koiranhoitokurssi

 

Kurssin tavoitteena on antaa riittävät perustiedot ja -taidot vieraan koiran tilapäisestä hoidosta. Kurssin suoritettua on mahdollista tehdä Dogsitter-töitä 4H-yhdistyksessä. Kurssilla opitaan tekemällä, mukana kurssilla on kaksi koiraa. Kurssi järjestetään keskiviikkona 16.5. klo 16-19 4H-yhdistyksen toimistolla osoitteessa Runeberginkatu 32 E. Kurssin hinta on 4H-jäsenille 30 € ja ei jäsenille 80 €. Jäseneksi voi liittyä täältä. Kurssin ohjaajana toimii Tupu Kostiainen Kohtuullisen koirakoulusta. Kurssille mahtuu 14 nuorta. Lisätiedot kurssista 0405037725 tai porvoo@4h.fi. Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla tai alla olevan lomakkeen kautta 9.5.2018 mennessä.

ILMOITTAUDUN KURSSILLE

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Työt alkavat kurssi

 

Sait töitä, onneksi olkoon! Ennen kuin aloitat työt meillä 4H:ssa, sinun kannattaa tutustua työnantajaasi. Muutama perustieto asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja tietysti 4H-toiminnasta on myös tarpeen. Koko paketin otat parhaiten haltuusi tutustumalla Työt alkavat -oppaaseen.
Näin tekemällä helpotat omaa alkuasi töissä ja osaat suhtautua työkeikkoihisi oikealla asenteella sekä vastata työhösi liittyviin kysymyksiin.

Työt alkavat -opas

PDF-tiedostoTy%C3%B6t+alkavat+-opas.pdf (310 kB)
Työt alkavat -opas
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

http://www.4h.fi/toita/hanki-toita/