Nuorille

Haluatko oppia villiyrteistä ja tienata rahaa? Tule villibisnesleirille!

 

Villibisnesleiri on 13-28-vuotiaille suunnattu maksuton kahden päivän päiväleiri, jossa kannustetaan nuoria perustamaan oma kesäbisnes villiyrttejä keräämällä ja myymällä. Leirillä opetellaan tutuimmat villiyrtit sekä keräämiseen ja myymiseen liittyvät lupa-asiat. Lisäksi leirillä opitaan yrittäjyyden perusasioista, kuten liiketoimintasuunnitelman tekemisestä, markkinoinnista, hinnoittelusta, laskutuksesta, verotuksesta ja kirjanpidosta. Leirillä kerätään villiyrttejä, jotka myydään valmiiksi sovitulle ostajalle. Nuoret saavat myydyistä villiyrteistä tulleet tuotot itselleen. Leirin jälkeen nuori voi perustaa oman 4H-yrityksen.

Aika: 10.-11.6.2019 klo 9-15

Paikka: Virvikin leirialue

Osallistujille järjestetään maksuton kuljetus leiripaikalle Porvoon keskustasta, osoitteesta Runeberginkatu 32. Ilmoittaudu leirille alla olevan lomakkeen kautta.

 

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin

Ilmoittaudun Villibisbesleirille

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tulevat kurssit:

 

4H-yrityskurssi Porvoossa

 

 ma 13.5.2019 klo 16.00-19.00 ja ke 15.5.2019 klo 16.00-19.00

 Paikka: 4H-yhdistyksen toimisto, Runeberginkatu 32 E, Porvoo (E-rappu sisäpihalla)

4H-yrityskurssi on kaksiosainen. Osallistujilta edellytetään molempiin kurssipäiviin osallistumista. Ilmoittatuminen koulutukseen alla olevan lomakkeen kautta. Kurssi on maksuton.

4H-yrityskurssilla mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa. Niistä kehitetään yritysidea ja kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys. Kurssilla mietitään liiketoimintasuunnitelmaa ja opitaan muun muassa markkinoinnista, hinnoittelusta ja yrityksen kirjanpidosta. 4H-yritys on harrastustoimintaa, ei elinkeino. 4H-yrityksen liikevaihto saa olla 50-7000 €/vuosi.

 

Jos jokin askarruttaa, kysy meiltä! Olemme sinua varten.

ILMOITTAUDUN KURSSILLE

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


4H järjestää kysynnän mukaan seuraavia koulutuksia
 

- Dogsitter

- Lastenhoitaja

- Pihataitaja

- Osaava kerhonohjaaja

- Yrityskurssi: 4H-yrityksen perustamisen aakkoset

- Ajokortti työelämään

Koulutuksen suorittaneet voivat työllistyä 4H:n kautta.
Lisätietoa koulutuksista löydät 4H-liiton sivuilta www.4h.fi

Työt alkavat kurssi

 

Sait töitä, onneksi olkoon! Ennen kuin aloitat työt meillä 4H:ssa, sinun kannattaa tutustua työnantajaasi. Muutama perustieto asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja tietysti 4H-toiminnasta on myös tarpeen. Koko paketin otat parhaiten haltuusi tutustumalla Työt alkavat -oppaaseen.
Näin tekemällä helpotat omaa alkuasi töissä ja osaat suhtautua työkeikkoihisi oikealla asenteella sekä vastata työhösi liittyviin kysymyksiin.

Työt alkavat -opas

PDF-tiedostoTy%C3%B6t+alkavat+-opas.pdf (310 kB)
Työt alkavat -opas
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.