Nuorille

Kesätyöpaikat 2023

Työllistämme nuoria kesällä 2023 keikkaluontoisiin piha- ja siivoustöihin, kesäleiriohjaajiksi sekä lannoitesäkkien lajitteluun. Alla tarkempi kuvaus tällä hetkellä avoinna olevista kesätyöpaikoistamme. 


Huomaathan, että kaikki kesätyöpaikkamme eivät ole auki samaan aikaan. Seuraathan ilmoituksiamme nettisivujen lisäksi somekanavillamme Instagramissa @4hporvoo ja Facebookissa Porvoon seudun Neljähoo.

Jos sinulle herää kysymyksiä kesätyöpaikkoihin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä porvoo@4h.fi tai +358 41 3185925. 


Leirinohjaaja
(haku aika 2.3.-30.3.2023)

Porvoon seudun 4H-yhdistys järjestää yhteensä 6 leiriä kesän 2023 aikana Porvoossa ja Askolassa.  Leirit ovat 6-12 vuotiaille lapsille. Leirit toteutetaan päiväleireinä. Leirit järjestetään viikoilla 23-28.

Etsimme nyt innokkaita ja motivoituneita leiriohjaajia kesän leireille. Leirinohjaajan tehtäviin kuuluu leirien suunnittelu yhdessä vastuuohjaajan kanssa, leireillä ohjaaminen sekä leirillä yleisistä asioista huolehtiminen. 
Aiempaa työkokemusta lasten kanssa ei tarvitse olla, koulutamme kaikki leirinohjaajiksi valittavat nuoret.


Lannoitesäkkien lajittelija
(haku aika 2.3.-30.3.2023)
Lannoitesäkkien lajittelupaikat sijaitsevat Kerkkoossa ja Juornaankylässä. Viljelijät toimittavat itse säkit lannoitesäkkien lajittelupaikalle. Lajittelun ja pakkaamisen hoitaa tähän työhön opastettu ja palkattu nuori.  Työ on urakkapohjainen  ja työn ajankohta sijoittuu lannoitesäkkien keräysajalle (1.6. - 26.6.2023). Tehtävänäsi on käydä molemmilla keräyspaikoilla n. kerran viikossa lajittelemassa ja pakkaamassa sinne tuodut lannoitesäkit. 


Hae leirinohjaajaksi ja lannoitesäkkien lajittelijaksi täyttämällä alla oleva lomake 31.3.2023 mennessä.

Mihin tehtävään haet?
Leirinohjaajaksi hakeva, millä viikoilla voisit työskennellä?
Olen oikeutettu Porvoon kaupungin kesätyöseteliin (2005-2007 syntyneet)

Kiinnostaako oman 4H-yrityksen perustaminen?

Katso lisätietoja ja 4H-yrityskoulutusten ajankohdat täältä.