Kerhonohjaajaksi

Etsimme uusia kerhonohjaajia kerhokaudelle 2023- 2024!


Kerhonohjaajan tehtäviä ovat kerhotoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteutus yhdessä ohjaajakaverin kanssa 4H-arvojen mukaisesti.

Kerho voi olla teemaltaan monitoimikerho, jossa on nimensä mukaisesti erilaista ja vaihtelevaa sisältöä, kuten esimerkiksi liikuntaa, askartelua tai leikkejä. Kerhon sisällön suunnittelevat kerhonohjaajat.

Safkasankarit -teemakerhon tavoite on herättää kiinnostus ruoanvalmistusta ja yrittäjyyttä kohtaan. Jokaisella kerhokerralla kokataan tai leivotaan jotakin alusta loppuun asti itse. 

Metsäsalapoliisit -kerhossa lapset uppoutuvat suomalaiseen metsäluontoon. Metsäsalapoliiseina lapset innostuvat metsäluonnon tutkimisesta ja havainnoinnista. Kerhossa opitaan itse tehden, leikkien, tutkien ja kokeillen.

Kädentaitajat- kerho on keppari- kerho, jossa keskitytään keppihevosilla harrastamiseen ja niiden hoitoon. Kerhoon voidaan ottaa  mukaan oma keppari tai harrastaa lainakepparilla. 

Kerhoja  järjestetään yhdistyksemme toimialueella,  eripuolilla Porvoota ja Askolaa. Kerro hakulomakkeessa, missä voisit/haluaisit toimia kerhonohjaajana. 

Kerhojen teemat tarkentuvat myöhemmin. Hakulomakkeessa voit kertoa, millaista kerhoa olisit kiinnostunut vetämään. 

Jokaisessa kerhossa on 1-2 ohjaajaa. Kerhot kokoontuvat viikoittain ma-pe iltaisin (ei koulujen loma-aikoina) syyskuusta toukokuuhun. Kerhot ovat suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille. Yksi kerhokerta kestää 1,5 tuntia. 


Lisätietoja saat myös toiminnanjohtaja Emilialta porvoo@4h.fi tai 041 3185925


Hae kerhonohjaajaksi alla olevan lomakkeen kautta. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Säilytämme yllä olevia henkilötietoja kerhonohjaajien valintaprosessin ajan. Poistamme ei-valittujen tiedot valintaprosessin jälkeen. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.