Kesätöitä

Kesätöihin Porvoon 4H:lle

 

Kesällä 2019 työllistämme nuoria alla oleviin tehtäviin. Hae kesätöitä vapaamuotoisella hakemuksella tai tulosta hakulomake tästä. Hakemukset tulee lähettää 30.4.2019 mennessä osoitteeseen porvoo@4h.fi.

 

Leirinohjaaja

Päiväleirin ohjaajan työtehtäviin kuuluu lapsiryhmien ohjaaminen sekä leiritoiminnan suunnittelu. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lapsiryhmien ohjaamisesta. Kesän 2019 leirit ovat:

Luontoleiri 3.-5.6.2019 Kulloossa, työaika 6 h/päivä

Ruokakoulu 15.-19.7.2019 Kerkkoossa, työaika 6 h/päivä

 

Lannoitesäkkien kerääminen ja lajittelu

Työtehtäviin kuuluu lannoitesäkkien kerääminen ja lajittelu keräyspisteillä Porvoossa ja Askolassa. Työ on itsenäistä ja sijoittuu kesä-heinäkuulle. 

 

Pihatyöt, siivoustyöt, lemmikkien hoito

Satunnaisina keikkatöinä tehtävät asiakastilaukset, kuten piha-ja puutarhatöiden tekeminen, siivous, lemmikkien ulkoiluttaminen ja hoito.

 

Kesätyö 4H-yrittäjänä

 

Nuori, tiesitkö että voit ensi kesänä työllistää itse itsesi? Miltä kuulostaisi kesä ilman pomoa?

 

Perusta 4H-yritys ja tee ensi kesänä työksesi sitä mitä haluat! Leikkaa nurmikoita, pidä kesäkahvilaa, hoida lemmikkejä, tarjoa valokuvauspalveluja tai mitä tahansa. 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13-28-vuotias nuori. 4H-yrityskurssilla mietitään yritysideaa ja käydään läpi tärkeimmät asiat yrittäjyydestää. 4H-yrityskurssien ajankohdat ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

 

Jos jokin askarruttaa, kysy meiltä! Olemme sinua varten.