Tilaa nuori töihin

 

Tilaa nuori töihin 4H-yhdistyksen kautta ja helpota arkeasi. Samalla tarjoat nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen.

Tarvitsetko apua pihatöissä tai siivouksessa? Etsitkö lemmikillesi hoitajaa matkasi ajaksi? Tai työskenteletkö yrityksessä, jossa tarvitaan apuvoimia? Nuoren voi tilata töihin yksityinen henkilö, yritys, kunta tai muu yhteisö.

Nuoret ovat saaneet perehdytyksen 4H-työelämäkursseilla, joissa tutustaan muun muassa kerhonohjaamiseen, lastenhoitoon, koirien hoitoon sekä piha- ja siivoustöihin. 

 

Näin tilaat nuoren töihin:

 

1. Ota yhteyttä Porvoon seudun 4H-yhdistykseen alla olevan lomakkeen kautta. Kerro mihin työtehtävään etsit nuorta. 

2. 4H-yhdistys ottaa yhteyttä kun sopiva nuori on löytynyt. Nuoren kanssa sovitaan työn ajankohta.

3. Ota nuori vastaan ja auta hänet alkuun työssä. 4H-nuoret eivät ole ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus. Meillä kaikilla on yhteinen vastuu siitä, että nuoren ensimmäiset työkokemukset ovat onnistuneita ja antoisia.

4. 4H-yhdistys on nuoren työnantaja, sinä työn tilaaja. 4H-yhdistys laskuttaa sinua ja maksaa työntekijän lakisääteiset maksut ja palkat. Kotonasi tapahtuvat koti- ja puutarhatyöt sekä lastenhoito on kotitalousvähennyskelpoisia. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät osoitteesta www.vero.fi.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Dog- ja catsitter -palvelu

 

4H-dogsitterit ja catsitterit ovat yli 14-vuotiaita kurssin suorittaneita nuoria.
Dogsitterin voit tilata ulkoiluttamaan tai hoitamaan lemmikkiäsi iltapäivisin, viikonloppuisin tai loman ajaksi.

Vuorokausihinta sisältää 3 ulkoilutusta ja ruokinnan.
Huom. alle 18-vuotiaat nuoret eivät saa hoitaa eläimiä yöaikaan.                            
Pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Mahdolliset matkakulut korvataan.

Dogsitterit tekevät asiakkaan kanssa 4H-dogsitter -hoitosopimuksen ja täyttävät työtuntilistaa. Dogsitter palauttaa allekirjoitetun tuntilistan 4H-yhdistykseen. Yhdistys laskuttaa asiakasta ja maksaa dogsitterille palkan. 


4H-Lastenhoitajat

 

Porvoon seudun 4H-yhdistys välittää yli 15-vuotiaita lastenhoitaja-koulutuksen käyneitä nuoria lastenhoitotehtäviin. Lastenhoitopalvelu kohdistuu pääsääntöisesti yli 3 vuotiaiden lasten hoitoon.

Lastenhoitajien työstä veloitetaan 13,50€/tunti. Sunnuntaina tehdystä työstä laskutetaan sunnuntailisä. Mahdolliset matkakulut korvataan. Pidempien hoitokeikkojen hinnasta voidaan neuvotella erikseen. 

4H-lastenhoitajat tekevät asiakkaan kanssa hoitosopimuksen, jossa käydään läpi kaikki lastenhoitoon liittyvät asiat. Lastenhoitaja täyttää tuntilistaa ja palauttaa sen allekirjoitettuna 4H-yhdistykseen. Yhdistys laskuttaa asiakasta ja maksaa lastenhoitajalle palkan.


Työpalvelu


4H välittää nuoria esimerkiksi pihatöihin, siivoukseen, arkiavuksi tai atk-avuksi.
Laskutushintamme on 13,50 euroa / tunti. Pidemmästä työkokonaisuudesta tehdään pakettihinta asiakkaan ja palveluntoteuttajan kanssa.