Yhdistys

Porvoon seudun 4H-yhdistys on perustettu vuonna 1956. Olemme sitoutumaton nuorisojärjestö, jonka toiminta alueita ovat Porvoo ja Askola. Neljän H:n perustana ovat sanat Head, Hands, Heart ja Health -  Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi.

Toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-harrastuksen voi aloittaa kuusivuotiaana liittymällä 4H-kerhoon. Järjestämme lapsille kerhotoimintaa, leirejä ja tapahtumia Porvoossa ja Askolassa.

Lasten parissa viihtyvät nuoret voivat työllistyä kerhonohjaajaksi 4H-kerhoon tai työpalvelun kautta. Me koulutamme ja opastamme nuoret. Tärkeitä ovat myös ensimmäiset harjoittelupaikat ja kesätyökokemukset. Tuemme nuoria järjestämällä Ajokortti työelämään -kursseja, joilla nuori saa perustiedot työnhausta ja työelämän pelisäännöistä.

Lisäksi nuoret voivat kehittää työelämätaitojaan 4H-työelämäkursseilla, joilla nuori voi oman kiinnostuksensa mukaan perehtyä esimerkiksi koirien hoitoon, ikkunoiden pesuun, vanhuksen auttamiseen tai erilaisiin pihatöihin. 4H.ssa yli 13-vuotias nuori voi työllistyä joko 4H-yhdistykseen tai yhdistyksen välittämiin töihin.

Unelmat todeksi yrittämällä

4H-yrityksen voi perustaa 13 vuotta täyttänyt nuori. 4H tarjoaa nuorelle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti henkilökohtaisen yritysohjaajan opastuksella. Perustiedot yrittämisestä nuori saa osallistumalla 4H-yrityskurssille4H-yrityksen voi perustaa yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Kansainvälisyys on vahvasti läsnä 4H:ssa, sillä nuorilla on mahdollisuus lähteä vaihtoon 2 viikoksi tai 6 kuukaudeksi. Kansainvälistyä kursseilla, leireillä, seminaareissa tai tapahtumissa. Upean elämyksen antaa myös tutustumismatka Afrikkaan.

Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Yhdistyksen hallitukseen kuuluu 6 jäsentä. Hallitus kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa päättämään yhdistyksen asioista ja toiminnasta. Yhdistyksen vuosikokous pidetään yleensä maaliskuussa.

Porvoon seudun 4H-yhdistys

Y-tunnus: 1090157-4

Laskutustiedot:

Sähköinen laskutus:
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003710901574
Välittäjän tunnus (Enfo): 003714377140

Paperiset laskut:
Porvoon seudun 4H-yhdistys ry.
02066 DOCUSCAN

Pankkiyhteys: