Yhdistys

Porvoon seudun 4H-yhdistys on perustettu vuonna 1956. Olemme sitoutumaton nuorisojärjestö, jonka toiminta alueita ovat Porvoo ja Askola. Neljän H:n perustana ovat sanat Head, Hands, Heart ja Health -  Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi.

Toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-harrastuksen voi aloittaa kuusivuotiaana liittymällä 4H-kerhoon. Järjestämme lapsille kerhotoimintaa, leirejä ja tapahtumia Porvoossa ja Askolassa.

Lasten parissa viihtyvät nuoret voivat työllistyä kerhonohjaajaksi 4H-kerhoon tai työpalvelun kautta. Me koulutamme ja opastamme nuoret. Tärkeitä ovat myös ensimmäiset harjoittelupaikat ja kesätyökokemukset. Tuemme nuoria järjestämällä Ajokortti työelämään -kursseja, joilla nuori saa perustiedot työnhausta ja työelämän pelisäännöistä.

Lisäksi nuoret voivat kehittää työelämätaitojaan 4H-työelämäkursseilla, joilla nuori voi oman kiinnostuksensa mukaan perehtyä esimerkiksi koirien hoitoon, ikkunoiden pesuun, vanhuksen auttamiseen tai erilaisiin pihatöihin. 4H.ssa yli 13-vuotias nuori voi työllistyä joko 4H-yhdistykseen tai yhdistyksen välittämiin töihin.

Unelmat todeksi yrittämällä

4H-yrityksen voi perustaa 13 vuotta täyttänyt nuori. 4H tarjoaa nuorelle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti henkilökohtaisen yritysohjaajan opastuksella. Perustiedot yrittämisestä nuori saa osallistumalla 4H-yrityskurssille4H-yrityksen voi perustaa yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Kansainvälisyys on vahvasti läsnä 4H:ssa, sillä nuorilla on mahdollisuus lähteä vaihtoon 2 viikoksi tai 6 kuukaudeksi. Kansainvälistyä kursseilla, leireillä, seminaareissa tai tapahtumissa. Upean elämyksen antaa myös tutustumismatka Afrikkaan.

Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Yhdistyksen hallitukseen kuuluu 6 jäsentä. Hallitus kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa päättämään yhdistyksen asioista ja toiminnasta. Yhdistyksen vuosikokous pidetään yleensä maaliskuussa.

Jäseneksi

Liittyminen

Jäsenmaksukausi on 1.9.–31.8. eli kerhokauden mittainen.
Jäseneksi voivat liittyä kaikki yli 6-vuotiaat.
Liittyä voit täyttämällä lomakkeen tästä linkistä.
Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi.
Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 €
ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa

Saat laskun noin kuukauden sisällä liittymisestäsi.
Jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, saat jäsenkortin
ja siihen liittyvät jäsenedut.
Lisäksi sinulla on tapaturmavakuutus 4H-tilaisuuksissa.
Lue lisää jäseneduista: www.4h.fi

4H:n jäsenedut

Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomailla. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.
Tutustu jäsenetuihin.

Aikuisiakin tarvitaan!

Etsimme joukkoomme kaikenikäisiä iloisia, ennakkoluulottomia ja käsillä tekemisen taitoja arvostavia ihmisiä. Tule mukaan vapaaehtoiseksi! Voit olla innostava roolimalli, ohjaaja, vapaaehtoinen leirillä, kilpailujen järjestäjä, nuoren 4H-yrittäjän tukipilari tai ihan vain kaveri. Vapaaehtoisena toimiminen on antoisa tapa olla suomalaisten nuorten tukena. Haluatko sinä olla yksi meistä?

Porvoon seudun 4H-yhdistys

Y-tunnus: 1090157-4

Laskutustiedot:

Sähköinen laskutus:
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003710901574
Välittäjän tunnus (Enfo): 003714377140

Paperiset laskut:
Porvoon seudun 4H-yhdistys ry.
02066 DOCUSCAN

Pankkiyhteys: